0.5 C
Visoko
17. Januara 2022.

„Metallon“ i „Hassul“ partneri u opremanju učionica Gimnazije „Visoko“

Naše uspješne kompanije „Metallon“ i „Hassul“ pridružili su se timu društveno odgovornih kompanija koje su odlučile učestvovati u ovom važnom projektu za našu školu i našu zajednicu.

Obje kompanije kupile su LED televizore, kojim će biti opremljene još dvije učionice, a naši učenici će dobiti bolje uslove za učenje i napredovanje u obrazovnom procesu.

Metallon je visočka kompanija koja je pionir u proizvodnji i ugradnji kovane i inox bravarije. Prateći zahtjeve evropskog, ali i domaćeg tržišta, izrodio se i novi brend ove kompanije stepenice.ba, koji se bavi izradom unikatnih stepenica i ograda od drveta, stakla, inoxa, lima i željeza.

O kvalitetu i originalnosti proizvoda ove kompanije govori i činjenica da su Metallonovi proizvodi pronašli tržište i u zemljama Zapadne Evrope. Najveće priznanje kompaniji, našem gradu, ali i državi je odlazak na najveći sajam privrede u svijetu EXPO 2020 u Dubaiju, koji će se desiti u januaru 2022. Vlasnik kompanije je naš bivši učenik.

Hassul d. o. o. je knjigovodstveni servis koji sa uspjehom posluje još od 1996. godine. Pored Visokog svoje poslovnice ima u Brčkom, Ilijašu i na Ilidži. Treba napomenuti da su zaposlenici i rukovodstvo ove kompanije sa radošću prihvatili učešće u projektu, jer dobar dio zaposlenika su naši bivši učenici.

Vezani članci

Wood Team d.o.o traži za podružnicu Visoko motivisane radnike

VISOKOIN.COM

Teška krađa u restoran brze hrane “MAK Doner”

VISOKOIN.COM

Sretna vam Nova godina!

VISOKOIN.COM

PS Visoko: „Slavi odgovorno, slavi bez vatrenog oružja“

VISOKOIN.COM

Direktor JKP Visoko: Iz dokumenata koje sam vidio jasno je da se pogodovalo pojedincima za lični interes

VISOKOIN.COM

Služena misa ponoćka u Franjevačkom samostanu u Visokom

VISOKOIN.COM