Mirela Mateša Bukva: Da li otkaz Milade Mataradžije ključne osobe za vodosnabdijevanje znači da je cijeli projekat sa EBRD promašaj?

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Tragom vijećničkih inicijativa i pitanja objavljujemo i drugo vijećničko pitanje Mirele Mateša Bukva (SDA) postavljeno na posljednjoj održanoj sjednici OV Visoko:

U skladu sa članom 155. Poslovnika Općinskog vijeća Visoko postavljam pitanje Općinskoj načelnici.

Da li je Milada Mataradžija jedna od ključnih osoba za pitanje vodosnadbijevanja Općine Visoko dala otkaz, odnosno da li su tačni navodi da je to učinila zbog svog stava da na Vrutku nema vode za sve stanovnike Općine Visoko i da je cijeli projekat sa EBRD-om promašaj jer se sve češće čuju navodi da je na njeno mjesto primljen bez konkursa Amar Karavdić?

 

Mirela Mateša Bukva: Da li je novoimenovani direktor JKP Visoko Hasan Prelić u sukobu interesa zbog bližeg srodstva sa načelnicom općine?

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.