MUNIB ALIBEGOVIĆ- Ne nasjedajte na SDA “MUSLIMANSKU” PRIČU

Uz Vašu podršku mogu se suprotstaviti sadašnjem lobiju u visočkom SDA koji predvodi Halim Zukić. Još jednom Vas pozivam da ne nasjedate na „muslimansku priču“ da je neko više a neko manje Musliman. Koliko je ko Musliman samo zna dragi Allah dž.š.

Obraćam se svim građanima a posebno članovima i simpatizerima SDA da ne glasaju za Amru Babić jer je na mjesto Ministra poslije prošlih izbora došla tako što je sa predsjednikom SDA Zeničko-dobojskog kantona Mirsadom Zaimovićem otela poziciju ministra Ahmetu Kurspahiću iako su Amra Babić i Mirsad Zaimović bili jedno protiv drugog na tadašnjim izborima.

Zbog neslaganja Ahmeta Kurspahića, tadašnjeg predsjednika SDA, sa imenovanjem Amre Babić na poziciju ministra, uvođenjem Povjereništva Ahmet Kurspahić je smijenjen sa mjesta predsjednika SDA u Visokom a skupa sa njim su smijenjeni članovi Izvršnog odbora SDA: Općinski načelnik Munib Alibegović, Amra Hrnjić – predsjednica Asocijacije žena SDA, Mehemed Zukić – vijećnik, Nusret Uzunalić, Sabrija Genjac, Suad Agić, Emir Fejzović, Samija Burić-predsjednica Asocijacije “Fatma”, Nijaz Šahinović – dopredsjedavajući Općinskog vijeća Visoko, Ferid Provalić – vijećnik, Emir Uzunalić – vijećnik, Mehmed Smajlović – vijećnik i sedamnaest predsjednika mjesnih odbora od ukupno dvadesetpet.

Nije tačno da je SDA isključio Muniba Alibegovića zato što nije valjao nego zato što nije htio da dolazi na sjednice Povjereništva kojim je upravljao sadašnji predsjednik SDA u Visokom Halim Zukić.

Zato pozivam članove i simpatizere SDA da mi daju podršku i glasaju za mene na ovim izborima jer se samo ja sa ovim smijenjenim ljudima uz Vašu podršku mogu suprotstaviti sadašnjem lobiju u visočkom SDA koji predvodi Halim Zukić.

Zavaravaju Vas da to mogu uraditi kandidati sa liste kao što su Tajib Mihaljević, Zijada Smailagić, Mirza Ganić i ostali. Još jednom Vas pozivam da ne nasjedate na „muslimansku priču“ da je neko više a neko manje Musliman. Koliko je ko Musliman samo zna dragi Allah dž.š.

Smatram da sam posao Načelnika uradio časno, pravedno i pošteno a što se tiče pojedinačnih istupa kandidata SDA oni su samo u funkciji propagande i obmane glasača. Neka kažu na koji način su oni dobili poslove i imenovani na određene pozicije i stekli bogatstvo!

NEZAVISNI KANDIDAT ZA NAČELNIKA
MUNIB ALIBEGOVIĆ

Vezani članci

VISOKO: U porodičnoj kući pronađeno beživotno tijelo

VISOKOIN.COM

PROMOVISANA MONOGRAFIJA “VISOKO I OKOLINA KROZ HISTORIJU II – OSMANSKI PERIOD”

VISOKOIN.COM

Tradicionalni rafting Eko-Vikinga i otkrivanje spomen ploče Adnanu Džafiću

VISOKOIN.COM

Ekipa “Bosanskog viteza” uputila čestitku povodom Dana državnosti BiH

VISOKOIN.COM

Tarik Halilović: Opozicija je ujedinjena, građani Visokog moraju biti na prvom mjestu inače Statut neće proći

VISOKOIN.COM

Jasmin Sirčo: Arhitektura je uvijek odraz društva i konteksta iz kojeg dolazi

VISOKOIN.COM

Unesite komentar