Muniri Zildžić se gubi svaki trag: Majka strahuje da je oteta!

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Sarajevskoj policiji prijavljen je nestanak Munire Zlidžić, učenice prvog razreda Četvrte gimnazije Ilidža, koja je u petak ujutro otišla od kuće u ilidžanskom naselju Gladno Polje. Munirina majka čula se sa kćerkom u 14.45 sati, nakon što se Muniri završila nastava.

“Rekla je da je na Ilidži i da čeka autobus za Gladno Polje. Nešto kasnije ponovo sam je nazvala da pitam dokle je došla, ali mobitel joj je bio isključen. Ne liči na nju da negdje ode, a da mi se ne javi. Čak i ako duže ostane u školi, ona mi to kaže”, kaže djevojčicina majka te dodaje da je zvala rodbinu i sve kćerkine prijateljice, međutim, niko ne zna gdje je ona.

Munirina majka smatra da tri slabe ocjene na kraju godine ne bi trebale da budu razlog da njena kćerka ode od kuće. Naglašava da se boji da ju je možda neko na silu odveo, te dodaje da se sjeća kako je Muniri prijetio izvjesni Amar tvrdeći da mu je ona nešto dužna.

“Muniri je nestao mobitel i on ga je našao. Međutim, isti mobitel kasnije joj je uzeo upravo Amar, za kojeg niko ne zna kako se preziva i u koju ide školu”, saznajemo od porodice Zildžić.

Na prve informacije da je iz kuće Zildžića nestao pasoš Munire Zildžić, njena majka je danas istakla da još nije sigurna da li je to baš tako ili se putna isprava negdje, kako kaže, zaturila u kući.

(VisokoIN)

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.