Muškarac ubio suprugu na njenom radnom mjestu, pa pucao u sebe

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Muškarac iz Trebinja inicijala S.R. ubio je večeras svoju bivšu suprugu Lj.R., nakon čega je pucao u sebe, ali po zadnjim informacijama nije podlegao povredama.

Muškarac čiji su inicijali S.R. iz Trebinja usmrtio je svoju suprugu Lj.R, kojoj je pucao u glavu iz pištolja na njenom radnom mjestu u Filijali Fonda zdravstvenog osiguranja u Vojvođanskoj ulici, rekao je dežurni tužilac trebinjskog Okružnog javnog tužilaštva Žarko Milić.

Milić, koji je izašao na mjesto događaja, naveo je da je S.R. nakon toga pokušao da se ubije, pucajući sebi u glavu, ali je preživio i nakon ukazivanja pomoći u trebinjskoj bolnici prevezen je u Klinički centar u Podgorici.

On je rekao da su se ubistvo i pokušaj samoubistva dogodili u 15:30 sati, te da je policija na mjesta događaja izašla u 19:00 sati i pronašla beživotno tijelo žene i ranjenog S.R.

Tužilac je ovo okarakterisao kao nasilje u porodici sa smrtnim ishodom.

Iz Policijske uprave Trebinje saopšteno je da im je prijavljeno da je u prostorijama Fonda zdravstvenog osigurnja u Vojvođanskoj ulici lice čiji su inicijali S.R. pucalo iz vatrenog oružja u svoju suprugu Lj.R, koja je smrtno stradala, a potom pokušalo izvršiti samoubistvo.TOP VIJESTI

Više vijesti