Mustafa Šukurić : Šečer mi je sa visokih 15 mmol/l pao na normalnih 5,5 mmol/l nakon posjete tunelima

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

U posjet Bosnaskoj dolini piramida i prahistorijskom Podzemnom labirintu Ravne boravio je i gost iz Novog Travnika Mustafa Šukurić.

Prije ulaska u podzemne tunele Ravne, Mustafa je izmjerio glukozu u krvi. Nivo je bio na 270 mg/dl, odnosno na 15 mmol/L. To su vrijednosti šećera u krvi koje su pokazatelj neprikladne regulacije i bolesti dijabetesa.

Nakon boravka u tunelima Ravne od 70 minuta, gospodin Šukurić je ponovo izmjerio vrijednost glukoze u krvi. Nivo je bio 114 mg/dl ili oko 5,5 mmol/L što je idealna vrijednost. Dakle, jedna posjeta tunelima i izlaganje energijama piramida dovela je do normalizacije šećera u krvi.

Energija piramida nam normaliziranjem i balansiranjem vrijednosti u organizmu daje šansu za novi početak. Na nama je da li ćemo promjeniti loše navike u ishrani, načinu života i kreiranju stresnih situacija oko nas, koje mogu dovesti do novih poremećaja u organizmu.

Napomena: Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca” se ne bavi liječenjem niti daje zdravstvene garancije, ali objavljuje svjedočanstva posjetilaca.

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.