Na internetu se pojavila modernija verzija Facebooka – Pheed

Pheed je najnovija društvena mreža koja vam, baš kao Facebook, Twitter i mnoge druge društvene mreže, omogućuje objavljivanje statusa, fotografija, video isječaka i svega ostaloga što i inače objavljujete na svojim profilima.

Osnivač ove društvene mreže je Fast Company čiji je tim napravio koncept koji je vrlo sličan postojećim društvenim mrežama. Isto kao kod Twittera i Tumblra, na Pheedu možete lajkati i ‘pratiti’ korisnike koji su vam posebno zanimljivi, piše Gizmodo.

Pheed uglavnom izgleda kao modernija verzija Facebooka koja je okružena brojnim reklamama, a korisnici imaju opciju da dijele sadržaj besplatno ili uz plaćanje. Tvorci su, naime, krenuli od ideje da će korisnici, ako se pregled sadržaja bude naplaćivao, morati dijeliti samo kvalitetan sadržaj.

Isto tako, smatraju da za njih mjesta na tržištu ima te se nadaju da će Pheed koristiti slavne osobe pa tako muzičari mogu objavljivati svoje nove pjesme, a glumci mogu pisati postove uz objavljena videa. No, mnogi se pitaju hoće li Pheed doista zaživjeti budući da je to samo još jedna u nizu sličnih društvenih mreža koja ne nudi ništa novo, ništa drugačije.

(VisokoIN)

Vezani članci

Google uvodi FLoC za praćenje korisnika

VISOKOIN.COM

Google otkriva kako se ponašamo u drugom valu epidemije i koji su nam prioriteti

VISOKOIN.COM

Instagram na sudu: Ilegalno su prikupljali biometrijske podatke korisnika?

VISOKOIN.COM

Google predstavio svoju novu aplikaciju Google Tasks

VISOKOIN.COM

Instagram uvodi četiri nove funkcije

VISOKOIN.COM

Oglašivači na Facebooku će uskoro znati najličnije informacije o vama

VISOKOIN.COM

Unesite komentar