Nakon inicijative vijećnika Dejana Šćepanovića započeli radovi na izgradnji javne rasvjete na mostu “Konfekcija”

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Danas su započeli radovi i na izgradnji rasvjete na mostu Konfekcija. Izvođač radova je firma “SES” d.o.o. Sarajevo koja je odabrana na osnovu provedenog konkurentskog postupka sa dodatnom objavom. Sredstva za projekat izgradnje rasvjete na mostu Konfekcija su u cijelosti obezbijeđena iz budžeta Općine Visoko.

Podsjetimo se, vijećnik Dejan Šćepanović Općinskoj službi za prostorno uređenje, imovinsko-pravne, geodetske, stambeno-komunalne poslove i zaštitu okoline priložio je sljedeću inicijativu:

Pokrećem inicijativu da se napravi projektno rješenje i projektna dokumentacija za javnu rasvjetu na novom mostu u naselju Prijeko, kako bi se sa istom moglo aplicirati za Program kapitalnih ulaganja za 2014.g. odnosno uvrstiti u Budžet 2014.godine.

Na priloženu inicijativu upućujemo sljedeći odgovor:

Općinska služba za prostorno uređenje, imovinsko-pravne, geodetske, stambeno-komunalne poslove i zaštitu okoline podržava inicijativu vijećnika Dejana Šćepanovića da se uradi projekat izgradnje javne rasvjete na mostu “Konfekcija” u naselju Prijeko. Služba će definisati projektni zadatak u cilju izrade projektne dokumentacije na mostu “Konfekcija”, a realizacija projekta će biti urađena po osiguranju finansijskih sredstava.

Općinska služba za prostorno uređenje, imovinsko-pravne, geodetske, stambeno-komunalne poslove i zaštitu okoline

(VisokoIN)

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.