Nakon više od godinu dana bjekstva, Valentina Sulić pala u ruke policije

Mostarka Valentina Sulić (1984) za kojom je u aprilu prošle godine Interpol raspisao međunarodnu potjernicu zbog pripadnosti organiziranoj kriminalnoj grupi koja se bavila preprodajom droge, uhapšena je jučer u akciji pripadnika FUP-a.

Kako je Oslobođenje već objavilo, po naredbi Općinskog suda u Mostaru, izvršen je pretres na dvije lokacije na području Mostara, te je tom prilikom pronađena i uhapšena Mostarka, za kojom je raspisana međunarodna potjernica.

Ona je nakon hapšenja privedena u prostorije Federalne uprave policije, a bit će u zakonskom roku predata na izdržavanje zatvorske kazne.

​Sulićeva je još prošle godine u aprilu priznala krivicu i nagodila se sa Tužitlaštvom BiH o visini kazne od godinu i tri mjeseca zbog dilanja droge.

Nakon toga, ovoj mostarskoj slikarici izgubio se svaki trag pa je za njom raspisana potjernica.

Ona je, inače, ​bila hapšena u akciji Osoje. Teretila se da je bila dio skupine koju je predvodio njezin sugrađanin Adis Burić.

Na teret joj je stavljeno da je kao ovisnica prodavala heroin ili kokain, a imala je oko 80 konzumenata u Mostaru, Čapljini, Širokom Brijegu i Čitluku, a s kojima je komunicirala u šiframa te je tako, 50 minuta zapravo značilo 50 grama droge.