Napao policajca pa nakon toga uhapšen

Policija je uhapsila muškarca čiji su inicijali R.Č. iz Bileće jer je tokom saobraćajne kontrole verbalno, a zatim i fizički napao policijskog službenika kome je nanio lakše povrede, saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje.

Ovo lice uhapšeno je sinoć u 22.30 časova.

Policija iz Bileće je juče nakon uočenog prekršaja u saobraćaju zaustavila automobil fijat punto kojim je upravljao R.Č.

On je izašao iz vozila i vrijeđao policijske službenike verbalno, a zatim fizički napao policijskog službenika M.K. koji je zadobio lakše tjelesne povrede, naveli su iz Policijske uprave i dodali da je R.Č. odavao znake alkoholisanosti, ali da je odbio da se podvrgne alkotestiranju.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog Tužilaštva u Trebinju koji je naložio da se preduzmu sve mjere na dokumentovanju krivičnog djela napad na službeno lice u vršenju dužnosti.

Nakon kompletiranja predmeta protiv njega će nadležnom tužilaštvu biti podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

R.Č. je otpušten iz prostorija Policijske stanice Bileća i upućen u Opštu bolnicu u Trebinju na Odjeljenje psihijatrije.

Vezani članci

Vlada KS: Ništa od povećanja cijena električne energije privrednicima

Visokoin.com

Nijemac kod Šibenika usmrtio dvoje biciklista iz Slovačke

Visokoin.com

Svetlana Cenić Dodikove poteze nazvala pravim imenom: To je, gospodo, državni udar, za to se podižu krivične prijave!

Visokoin.com

Procurio snimak sa sastanka Mehmedagića i Tadić, oglasili se iz OSA-e

VISOKOIN.COM

Slanjem policije na radnike se ne rješava problem Binasa

Visokoin.com

Okršaj Čampare i Izetbegovića: Siđi sa Poljina i porazgovaraj s iskrenim ljudima; Tvoje političko varanje, laganje i potvaranje, ne šteti samo tebi nego i cijeloj državi

Visokoin.com