Naser Keljmendi u Peći podijelio zadatke, EULEX “ništa ne vidi”

Ulica Adema Jašarija u strogom centru Peći od prije dva dana zabranjeno je područje u koju mogu ući samo odabrani članovi porodice narko-bosa Nasera Keljmendija, jer se u toj ulici nalazi Keljmendijeva vila građena na uzurpiranoj srpskoj zemlji.

Prema tvrdnji pripadnika Kosovske policijske službe, Naser je prije tri noći viđen kako u crnom džipu ulazi u ulicu u kojoj su ga sačekali njegovi rođaci ,članovi narko-klana – Redžep Keljmendi, poznat po nadimku Džeko, Šefket Keljmendi, Jusuf Keljmendi, Bećir Keljmendi, Valdet Keljmendi, Kastriot i Artan Keljmendi.

““Porodica Keljmendi” ,svi do jednog, nalaze se na Interpolovoj potjernici, ali zločinačko djelovanje ovog narko-klana, čak i činjenica da ih je američki predsjednik Barak Obama stavio na crnu listu nije nagnala EULEX da u skladu sa svojom misijom uspostavljanja vladavine prava pokuša bar da izvrši pretres ulice Adema Jašarija.

“Niko od pripadnika kosovske ili te međunarodne policije nije pokušao da uđe u zabranjeno područje. Ko je lud da se igra glavom”, kaže za Srnu jedan Bošnjak, pripadnik kosovske policije iz Vitomirice, kod Peći, i dodaje da se Naser Keljmendi poslije podjele “poslovnih zadataka” odmah sklonio, vjerovatno u Istambul, gdje također ima svoju vilu.

(VisokoIN/Srna)

Vezani članci

Hamza Alić sportista godine u BiH

VISOKOIN.COM

Berlusconi: Bolje u zatvor nego na prinudni rad

VISOKOIN.COM

Čovjek preminuo nakon ujeda krpelja

VISOKOIN.COM

Srbija: Ugušili bebu i bacili je iz autmobila!

VISOKOIN.COM

U Beogradu novi slučajevi oboljelih od groznice Zapadnog Nila

VISOKOIN.COM

Španski mašinovođa optužen za smrt 78 ljudi

VISOKOIN.COM

Unesite komentar