Ne krije vezu s novom izabranicom: Muftija Muamer Zukorlić ima tri supruge!

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Muftija Muamer Zukorlić (43) već izvjesno vrijeme je u vezi s novinarkom TV Sandžak Belkisom Crnovršanin (25), koja bi, kažu dobro obavješteni izvori Kurira iz Novog Pazara, uskoro mogla da mu postane i treća supruga!

Naime, sandžački muftija već ima dvije žene, što je prema šerijatu dozvoljeno.

Kandidatkinja za treću suprugu Belkisa Crnovršanin bila je studentica na Internacionalnom univerzitetu u Novom Pazaru, ili kako ga zovu u Novom Pazaru – muftijinom fakultetu, a svojevremeno je zaposlenje na televiziji Jedinstvo, koju su opet zvali i muftijina televizija, dobila upravo zahvaljujući poznanstvu sa ovim vjerskim poglavarom.

Iako ima dvije supruge, muftija ne krije vezu sa svojom novom izabranicom.

‘Muftija i Belkisa se ne kriju, za njihovu vezu zna cijeli Novi Pazar. Muftija joj je kupio auto ‘ford fokus’, čija je vrijednost oko 3.000 eura.

Belkisa nosi najmoderniju odjeću, obuću i nakit, što, naravno, svima upada u oči jer joj je plata na televiziji na kojoj radi oko 200 eura, a nije dijete iz situirane porodice’ – kaže jedan od ljudi iz Zukorlićevog okruženja i dodaje da je lijepa Belkisa navodno već bila udata u Tutinu.

‘Njih dvoje su nedavno bili i na zajedničkom odmoru – gdje drugo nego u Istanbulu, zbog čega se poslije po Pazaru pričalo da su se tamo i vjenčali’ – dodaje sagovornik.

Belkisa Crnovršanin, nije odgovarala na pozive novinara niti na poruku s konkretnim pitanjem. Na pozive juče nije odgovarao ni muftija.

Prijetnje, džipovi, luksuz Zukorlića:

– Na obilježavanju 15 godina od zločina u Srebrenici pojavio se sa četiri BMW džipa X5

– Udario šakom u lice Bekira Makića u svom kabinetu, inače svog nekadašnjeg saradnika

– Prijetio tadašnjem predsjedniku Srbije Borisu Tadiću (2010. godine) da se ne igra vatrom

– Miješa se u politički život

– Poznat po luksuznom načinu života, nikad nije otkrio ko to finansira

(VisokoIN)

Više vijesti