Neobičan brak iz Viteza: Bisera je od Ervina starija 30 godina, a ljubavi im ne fali

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Bisera Musić-Ferhatović i njen suprug Ervin neobičan su par iz naselja Sofa kod Viteza, te svojom ljubavlju i slogom plijene pažnju svih svojih susjeda.

Zanimljiva zajednica dvoje supružnika, koji ruše predrasude, te pokazuju da godine zaista nisu važne kada je riječ o ljubavi.

“Ja sam prvo radila na građevini u Zenici, onda sam radila u rudniku, a odatle sam prešla u Željezari. Brala sam kamenje iz ćumura u rudniku dvije godine i tu mi je najbolje bilo. Iz Željezare sam ponovo otišla na građevinu i tada sam udala za Ervina, nakon čega sam otišla u komunalno preduzeće, gdje sam i penziju zaradila”, priča Bisera

Ističe kako joj je s mužem u braku odlično, iako je među njima velika dobna razlika.

“S mužem mi je super. Jest da je on mlađi, ja sam starija. On je bio bolestan, izgubio je nogu u ratu i ja sam mu je izliječila nekim travama. Fino živimo, imamo penziju, a godine nisu važne, važno je da se poštujemo. On je puno mlađi od mene, ali ne traži nikog. Mi smo 32 godine zajedno”, dodaje Bisera.

Pojašnjava i kako su zajedno živjeli u Francuskoj neko vrijeme, no da su se onda vratili u BiH, u selo koje im, kako kaže, pruža idiličan život.

“Živimo fino i ja sam zaista zadovoljan svojom suprugom. Mi smo preživjeli mnogo toga, ja sam oslabio mnogo, ali Bisera se dobro drži i nama ne smetaju godine nimalo. Nismo na to uopšte mislili kada smo se upoznali”, zaključuje njen muž Ervin.

Više vijesti