Nestali školski prijatelji, Elmin Škrijelj i Adna Karaman

O šesnaestogodišnjem Elminu Škrijelju iz Vogošće, kojem se od jučer gubi svaki trag još uvijek nema nikakvih informacija, a da stvar bude dramatičnija nestala je i njegova školska drugarica Adna Karaman za koju se tvrdi da je posljednji put viđena sa Elminom u Vogošći.

Dječaka su roditelji posljednji put vidjeli noć ranije kada je otišao na spavanje. Odmah su policiji prijavili njegov nestanak, ali do ovog trenutka o svom sinu nemaju nikakvu vijest.

Zabrinuti roditelji su u namjeri da pokušaju dokučiti razloge šta se, zapravo, desilo pokušali razgovarati s njegovim školskim prijateljima. Otišli su do Elminove vršnjakinje i školske drugarice Adne Karaman iz Briješća.

Naknadno će saznati da je nestala i Adna za koju se tvrdi da je posljednji put viđena kod spomenika sa Elminom u Vogošći, piše Dnevni avaz.

Nikome se ne javljaju, a njihovi telefoni su isključeni. Roditelji ovih tinejdžera sada zajedno pokušavaju doći do bilo kakvih informacija o svojoj djeci i mole sve one koji nešto znaju da ih o tome obavijeste.

Kontakt telefon Elminovog oca Rahmana je 062 830 842 ili 062 559 725 dok je kontakt porodice Karaman 062 358 871.

(VisokoIN)