-1.5 C
Visoko
26. Januara 2022.

Nezvanično: Vozač Hitne pomoći pretučen u Kolodvorskoj ulici, napali ga konobar i vlasnik kafića preko puta?!

Izvor iz Hitne pomoći KS, koji je želio ostati anoniman, za televiziju N1 ispričao je šta se dešavalo, prema onome čemu je sam svjedočio
U sarajevskoj ulici Kolodvorska, u blizini Hitne pomoći Kantona Sarajevo, danas oko 14:30 sati izbila je tučnjava u kojoj je učestvovalo više osoba.

Ova informacija medijima je potvrđena i iz MUP-a KS, a veliki broj policijskih službenika bio je na mjestu događaja i osiguravao područje.

– U 14:30 sati u ulici Kolodvorska u neposrednoj blizini Hitne pomoći došlo je do narušavanja javnog reda i mira od nekoliko lica. Policija vrši provjere na terenu – navedeno je iz MUP-a KS.

Intervenisala je i ekipa Hitne pomoći koja je pružila medicinsku pomoć povrijeđenima, a u blizini okršaja okupila se i grupa zabrinutih građana.

Prema infrmacijama dostupnim medijima, u ovoj tučnjavi teške povrede zadobila je jedna osoba.

Izvor iz Hitne pomoći KS, koji je želio ostati anoniman, za televiziju N1 ispričao je šta se dešavalo, prema onome čemu je sam svjedočio:

– Pretučen je naš kolega, vozač. Brutalno su ga premlatili konobar i vlasnik ugostiteljskog objekta preko puta zgrade Hitne pomoći – tvrdi izvor N1.

Pojasnio je da misli da je sukob nastao zbog radova koji se odvijaju u Kolodvorskoj ulici, a zbog čega je “zatvorena i prolaz je dozvoljen samo za službena vozila i vozila zavoda”.

– Naš kolega je divan, miran, porodični čovjek trenutno je na CUM-u. Najvjerovatnije da je zbog toga došlo do sukoba, jer se često dešava da pod izgovorom dolaska u hitnu kroz zabranu prolaze i gosti tog kafića – ispričao ja izvor N1.

Unesite komentar