Nove tehnike u seksu koje će ga izluditi

Zadovoljni ste svojim seksulanim životom, ali nije na odmet da čujete još nekoliko lakih savjeta koji će vam pomoći da podignete stepen vašeg i partnerovog erotskog uživanja na najviši nivo.

NE SKIDAJTE PANTALONE
Ovakav pristup liči malo na dane kada ste kao tinejdžerka eksperimentisali i kada se seksulani odnos često završavao bez dodira „koža na kožu“. Zato se sada dugo pipkajte sa partnerom preko majice, ispod veša, suknje… Produžićete iščekivanje, pa ćete kada osjetite mekan dodir njegove kože doživjeti pravu buru i eksploziju osjećanja.

PRAVITE KRUGOVE
Partner će biti presretan ako mu pružite oralni seks, ali vaš pristup ne treba da bude isti svaki put. Razbijte monotoniju − nemirno pomjerajte jezik, pravite krugove, neka mu se zavrti u glavi od uzbuđenja. Seksualni terapeuti savjetuju da koristite tehniku koja liči na sisanje bombone.

OVLAŠ POLJUPCI
Kad se uputite u „pojas ispod pojasa“ prvo ga nježno, jedva osjetno, ljubite po trepavicama, zatim mu dodirnite usta, vilicu, ključne kosti… Spustite se do bradavica, pa dalje niz torzo do kuka…Ovako nježno ljubljenje po tijelu dovešće ga do ludila! Nasumični poljupci pojačaće napetost i on će sve željnije iščekivati ono što slijedi na kraju.

POGODI ŠTA JE SLJEDEĆE
Malo nepredvidivosti tokom seksa može izazvati još intenzivniji užitak za oboje. Dok ste u misionarskoj pozi zadirkujte ga, kombinujte pokrete ne dozvolite mu da svaki put prodre u vas do kraja. Poslije dva kratka ulaska dolazi jedan duži… i tako u nedogled. Biće zbunjen i očaran.

VRUĆ VAZDUH
Bez obzira u kakvoj ste pozi, užitak možete pojačati duvanjem toplog vazduha na njegovu kožu. Iako već osjeća zadovoljstvo u genitalijama, ovaj trik će doprinijeti da se aktiviraju i druge osjetljive zone, kao što su vrat, bradavice, zglobovi… Žmrce će osjećati od glave do pete.

MOMENAT ZA SEKS
Kako prenosi Zenablic, seksi trenuci se događaju kada se najmanje nadate. Zato iskoristite priliku da „začinite“ veče na kauču. Nježno ga mazite po koži dok gledate TV. Prigušeno svjetlo i povremeni dodiri stvoriće prijatnu atmosferu i probudiće njegovo tijelo za seks.

ČUČANJ POZA
Evo jedne ideje da vam poza u kojoj ste vi gore bude zanimljivija − čučnite preko svog partnera. Pošto vam je oslonac na nogama, to će vam dati još bolju lakoću kretanja. Partner vas za to vrijeme može rukama pridržavati. Povremeno pravite male odskoke, koji će intenzivirati zadovoljstvo, a vaš voljeni će moći da prodre dublje.

(VisokoIN)