Novi detalji o Muzičkoj (R)evoluciji

U ovom saopćenju ćemo otkriti još neke detalje vezane za projekat Muzička (R)evolucija, kao i dati malo pojašnjenje vezano za broj kompozicija/pjesama koje se trebaju prijaviti. Dakle, u prijavi je potrebno napisati pet kompozicija, ali na audicijama će biti potrebno izvesti jednu ili dvije. Ostale kompozicije je neophodno navesti zbog eventualnog daljnjeg nastupa na polufinalnim i finalnim večerima ovog takmičenja. To znači da svi takmičari imaju dovoljno vremena da se pripreme za audiciju, ali i za dalji nastavak takmičenja.

Također, objavljujemo tačan termin prve audicije i članove žirija, a to je nedjelja, 4. novembar 2012. godine sa početkom u 19h u prostorijama Udruženja „Damar omladine“ uz stručni žiri u sastavu: Arnela Drugović, Melisa Zerdo i Husein Ohran – Nane.

Možda i najinteresantnija informacija koju do sad nismo konkretizovali jeste nagrada za pobjednika. Odlučeno je da pobjednik osvaja vrijednu novčanu nagradu, dok će za drugo i treće mjesto biti obezbijeđene utješne nagrade. I za kraj, još jednom pozivamo sve mlade ljude da se oslobode treme, te prijave na Muzičku (R)evoluciju i pokažu šta znaju.

(VisokoIN)

Vezani članci

Visočki Neimax nastavio trend rasta pored svih problema

VISOKOIN.COM

VISOKO: U porodičnoj kući pronađeno beživotno tijelo

VISOKOIN.COM

PROMOVISANA MONOGRAFIJA “VISOKO I OKOLINA KROZ HISTORIJU II – OSMANSKI PERIOD”

VISOKOIN.COM

Tradicionalni rafting Eko-Vikinga i otkrivanje spomen ploče Adnanu Džafiću

VISOKOIN.COM

Ekipa “Bosanskog viteza” uputila čestitku povodom Dana državnosti BiH

VISOKOIN.COM

Tarik Halilović: Opozicija je ujedinjena, građani Visokog moraju biti na prvom mjestu inače Statut neće proći

VISOKOIN.COM

Unesite komentar