Obavezno preuzmite najnoviju zakrpu za Samsung Galaxy

Južnokorejski div nedavno je otkrio sigurnosne zakrpe za august, a koje bi se trebale pojaviti na svim novijim Samsungovim uređajima pod brandom Galaxy.

Najnovija zakrpa donosi krpanje 28 ranjivosti mobilne platforme Android, a tu je i ispravak za tucet ranjivosti u Samsungovom vlastitom softveru.

Čini se kako su među prvima na redu za nadogradnju vlasnici uređaja Galaxy S7 Edge, pa u postavkama uređaja valja provjeriti je li nadogradnja već dostupna.

Nešto prije modela S7 Edge zakrpu je dobio i nešto manje poznat model Galaxy J7 Prime, a sada se očekuje kako će većina Samsungovih perjanica dobiti osvježenje u danima koji slijede.

Međutim, nekolicina korisnika po mobilnim portalima izvještava kako su tek nedavno zapravo dobili sigurnosne nadogradnje i zakrpe za prošli mjesec, pa bi se u praksi “dani” mogli pokazati više kao sedmice za zakrpu namijenjenu augustu.

Bilo kako bilo, Samsung je, barem za sada, na dobrom glasu kad je riječ o slanju zakrpa na svoje modele. Potrošači u svakom slučaju mogu računati da će u skorije vrijeme biti na najsvježijem izdanju softvera koji je dostupan iz Googlea za podržani mobilni OS.