da block

Obilježen Dan škole MSŠ „Hazim Šabanović“ Visoko

da block

Prigodnim programom danas je obilježen Dan škole MSŠ „Hazim Šabanović“ Visoko. U okviru programa nastupili su učenici, a prikazan je i dokumentarni film pod nazivom Lik i djelo doktora Hazima Šabanovića, koji je djelo učenika ove škole. Osoblje i učenici škole oprostili su se od dugogodišnjih profesora Marije Milinković i Saliha Semića koji su danas ispraćeni u zasluženu mirovinu.

mss_2

Tokom trogodišnjeg školovanja Nastavničko vijeće škole je nagradilo Kenana Hrustu. Za odličan uspjeh tokom četverogodišnjeg školovanja pohvale su zaslužili: Ermin Zukić, Mahir Hadžimehmedagić, Nermin Dervišbegović, Sumeja Mujezinović, Elmira Gurdić, Amra Hajro, Melisa Javorovac, Lejla Šukurica, Admir Omerović, Armin Dervić, Emir Hajduković, Ermin Husić, Arnes Mušinbegović, Nermin Smajlović, Amra Bešić, Ajla Neimarlija, Belmin Ćosović.

mss_3

Nastavničko vijeće škole je zbog učešća na Kantonalnom i državnom takmičenju iz matematike i informatike, osvojenog drugog mjesta na kadetskom prvenstvu BiH u streljaštvu, disciplina zračni pištolj te zbog odličnog uspjeha i primjernog vladanja proglasilo upravo Eldina Vražalića za učenika generacije.

mss_4

(VisokoIN)