-1.5 C
Visoko
26. Januara 2022.

Objavljuje golišave fotke, iza svega stoje roditelji, otac je fotografiše

Rođena Brazilka, Teodora Tedi Mutinjo (21) iz Floride, na Instagramu je okupila pravu armiju pratilaca koji uživaju u njenim provokativnim fotografijama. Sadržaj koji im ona plasira je obilat, a iza svega, kaže, stoje njeni roditelji Redži i Mau, oboje 39-godišnjaci.

“Često me pitaju kako nastaju moje savršene fotografije. Ne slikam se sama, ne slikaju me ni dečko ni prijatelji, već roditelji”, otkrila je svojim pratiocima, a ima ih preko četiri miliona.

 

“Ja ih čak ni ne molim za pomoć, sami se nude. Ne mrzi ih da čekamo satima idealno osvjetljenje, niti da isprobavamo više poza i uglova. Kada moja mama vidi neko mjesto koje joj se čini super za sliku, sama me pozove”, kaže.

“Moja mama je inače nevjerovatno stidljiva, ali kada treba da mene namjesti za fotografiju, sva njena povučenost nestane”, priča Teodora.

Podršku joj pruža i otac – tako što je fotografiše, ide sa njom u teretanu i učestvuje u snimanju za Tik Tok.

Karijeru na društvenim mrežama počela je s 14 godina i pokrenula je Youtube kanal sa savjetima za šminkanje. Kad joj je bilo 17 godina promijenila je sadržaj jer je shvatila da ljudi vole fitnes sadržaj. Jedini problem joj je, kaže, Instagram zbog svojih pravila o golotinji, prenosi “Super žena”.

Unesite komentar