Obustava i poseban režim saobraćaja u centru Visokog

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

RJEŠENJE O PRIVREMENOJ OBUSTAVI I POSEBNOM REŽIMU ODVIJANJA SAOBRAĆAJA U UŽEM CENTRU VISOKOG

R J E Š E NJ E

1. Uvodi se privremena obustava i poseban režim saobraćaja za sva motorna vozila u toku izvođenja radova na izgradnji Vodovoda Visoko, podsistem Gračanica i to:

I FAZA: Zatvaranje jedne vozne trake u Ulici Čaršijska od Kožarskog mosta do Ulice Tabhanska, sa ostavljanjem slobodne lijeve trake za vozni pravac kroz Ulicu Čaršijiska prema Ulici Alije Izetbegovića, od 10.04.2018. g. – 13.04.2018. g. u periodu od 07:30 do 17:30 sati.

II FAZA: Zatvaranje jedne vozne trake u kompletnoj Ulici Alije Izetbegovića i to vozni pravac od raskrsnice sa Ulicom Tabhanska prema raskrsnici sa ulicom Branilaca Bosne, od 11.04.2018. g. -11.05.2018. g. u periodu od 07:30 do 17:30 sati (osim nedjelje).

2.Zadužuje se izvođač radova „MIBRAL” d.o.o. Sarajevo da postavi odgovarajuće znakove zabrane na lokacije navedene u tački 1.


Obrazloženje

Privremena obustava i poseban režim saobraćaja uvodi se u svrhu nesmetanog izvođenja radova na izgradnji Vodovoda Visoko, podsistem Gračanica.

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.