Odaberite savršenu teksturu ruža za usne!

Lijepe usne privlače sve poglede, a kako biste imali savršeno našminkane usne, morate obratiti pozornost na nijansu ruža kao i boju tena, ali i na teksturu koja odgovara određenoj prigodi ili vremenskom razdoblju.

Donosimo nekoliko vrsta ruževa za usne kako biste mogli odabrati savršenu formulu za svoje usne.

Hidratantan
Ruž s hidratantnim svojstvima kao što su vitamin E, aloe vera i glicerin, namijenjen je suhim usnama. Usnama pruža izniman sjaj i hidrataciju.

Kremasti
Kremasti ruževi sadrže ulja i lagani su kao hidratantni. Potrebno ih je češće nanositi jer njihov učinak ne traje dugo. Na usnama najbolje izgledaju kad se nanose kistom za usne.

Mat
Mat ruž pruža dugotrajan učinak i nema sjaj. Ova formula pristaje mlađim djevojkama, a kako bi usne bile nježne i hidratizirane, potrebno je nanositi proizvode koji sadrže vitamin E ili aloe veru.

Proziran sjaj
Satenska, svilenkasta fina tekstura ruža sadrži ulja, a usnama pruža hidrataciju i proziran sjaj. Ovakvi ruževi su idealni za nježan, laganiji dnevni look, ali moraju se više puta nanositi.

Sedefast
Sedefasti i sjajni ruževi dobar su izbor za žene koje se žele isticati u mnoštvu. Njihova tekstura može usne učiniti suhima i ispucalima, stoga je potrebno njegovati ih hidratantnim balzamom za usne.

Dugotrajan
Mnogi poznati kozmetički brandovi nude ruževe čija se dugotrajnost garantira kroz gotovo cijeli radni dan. Njihova boja ostaje na usnama od četiri do osam sati, ali tekstura isušuje usne, stoga je potrebno koristiti i druge formule koje će usnama pružiti potrebnu hidrataciju.

(VisokoIN)