Održana press konferencija A – SDA Visoko

Facebook Twitter Google+ LinkedIn

Danas je u Maloj sali Općine Visoko OO A – SDA Visoko održala press konferenciju na kojoj su predstavljene aktivnosti i planovi stranke, kao i aktivnosti formiranja kandidatske liste za Općinsko vijeće i izbor kandidata za općinskog načelnika. Konfernciji su prisustvovali predsjednik OO A – SDA Visoko, gospodin Arif Hasić, dopredsjednik OO A – SDA Visoko, gospodin Reuf Jamaković i sekretar OO A – SDA Visoko, gospođa Emina Hajrić.

˝Cijeneći sveukupnu situaciju i jako loše stanje u kojem se nalazi naša općina, ma koliko aktuelna vlast pokušavala neargumentovano predstaviti jedno dobro stanje, svjesni smo, da kao nikad dosad, svi zajedno moramo smoći snage i volje da počnemo iz početka graditi novu i bolju budućnost za sve građane općine Visoko˝, istakao je predsjednik ove stranke u Visokom.

˝Da bi se istinski krenulo u ovakakv poduhvat moramo svi zajedno da se više poštujemo i uvažavamo te da bez ikakvih rezervi, ličnih interesa i sukoba odaberemo najbolje kadrove koje imamo na našoj općini i koji nas mogu povesti u bolju budućnost. S toga želimo da iskažemo svoju političku odgovornost i stavimo se na raspolaganje svim građanima naše općine te ovim putem iskažemo svoju spremnost i pozovemo sve privredne i političke subjekte, sve građane naše općine, da bez ikakvih stranačkih, nacionalnih, vjerskih i teritorjalnih konotacija zajedno u duhu tolerancije i moralnih vrijednosti zajednićki ponudimo najbolje kadrove i na izbore izađemo sa najkvalitetnijim kadrom za općinskog načelnika koji će bez ikakvih predrasuda povesti Općinu Visoko na puteve kojima je nekad ona i išla. To naši građani u najmanju ruku zaslužuju˝, dodao je na kraju gospodin Hasić.

(VisokoIN)

Ne Propustite
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.