-7.5 C
Visoko
20. Januara 2022.

Olivera Balašević izašla u šetnju, fanovi je napali jer nije u crnini: Dugo joj je trebalo da ga preboli…

“Ne tuguje to Ona, to samo vetar svira prolećnu sonatu – kad joj nije vreme!” – napisala je Jovana Balašević, najstarija kći Olivere i Đorđa Balaševića, na Instagramu uz fotografije svoje majke odjevene u traperice i ružičastu vesticu, sa šarenom maramom na glavi.

Najveća ljubav novosadskog kantuatora pokazala je da dva mjeseca nakon preranog odlaska svog supruga više ne nosi crninu.

To je, pomislite, zasmetalo sitne duše koje smatraju kako upravo one trebaju određivati dokad će netko odjećom tamnih boja svojoj okolini pokazivati da je u tuzi. Na takve se, dakako, ne treba obazirati niti im davati prostora, jer svi koji su izgubili voljenu osobu dobro znaju kako Oliveri (62), koja je u braku sa svojim Đorđem bila 40 godina, baš kao i Jovani (38), Jeleni (35) i 25-godišnjem Aleksi, bol ne jenjava, a tješi ih tek to što znaju da će njihov otac i suprug zauvijek ostati dio njih.Podsjetimo, Olivera Balašević nedavno se, mjesec i po nakon što je njezin suprug podlegao posljedicama borbe s koronom, oglasila na Instagramu.

Svom Đorđu tim je putem još jednom ispratila emotivnim riječima iz svoje knjige “Planeta dvorište” koju je objavila 2019. godine. “Sve i da mi neko ponudi da ponovo prođem životni put, sasvim sigurno bih se grčevito držala istog ovog koji sam prešla i ne bih ustuknula ni tamo gde znam da me čeka nešto naporno i loše jer bih se bojala da bi samo korak van te staze mogao nepovratno da me udalji od njih”, napisala je Olivera Balašević na Instagramu.

Unesite komentar