Ono što je balkanski Nostradamus predvidio, Severini se izgleda i događa!

Priču koju je navodno pokrenula Severinina bliska prijateljica, a koju zasad nije demantirao ni menadžer pjevačice, u razgovoru za jednu hrvatsku emisiju svojevremeno je predvidio balkanski Nostradamus Mevludin Duvančić.

Mediji bruje o prekidu ljubavne veze između Severine i Milana. Početkom aprila, kada su hrvatski novinari u seriji intervjua razgovarali s Mevlduinom Duvančićem parapsihologom kojeg zbog njegovih sposobnosti predviđanja zovu i balkanskim Nostradamusom.

Čovjek koji je predvidio da će Severina roditi zdravog dječaka protumačio je i budućnost njenog života s Milanom. ‘Bez obzira što će on insistirat na drugom djetetu kako bi zadržao Severinu na neki način, obzirom da je ona jako temperamentna, voli pjesme i veliki je umjetnik i tražena je u Hrvatskoj i vidim da će tu ispasti konflikti i teške situacije’, tada je rekao.

Na prvi pogled sve ono o čemu je Balkanski Nostradamus pričao još početkom aprila Severini se, na žalost, događa sada.

Svađu su navodno potaknule Milanove promjene ponašanja te želja za upravljanjem nad Sevkinim životom. Vide li srpski mediji probleme tamo gdje in ne vide ili ne čuju drugi kolege nismo uspjeli provjeriti jer ni novinari a ni urednici novina koji su objavili vijest o Severini i Milanu nisu željeli dati izjave.

Neslužbeno se pozivaju na to da njihovu priču nije demantirao ni Severinin menager što je njima, tvrde, dovoljan znak da par ima problema. Severinu i njenog partnera rastavljalo se i prošlog mjeseca kada su se navodno posvađali u njihovom hotelu u Vršcu. Bila cijela ova priča istina ili lažna informacija o naj paru Balkana, samo potvrđuje činjenicu da se za dobrim konjem dobro praši.

(VisokoIN)