OO BPS-Sefer Halilović Visoko: Objasnite građanima šta se to dešava u JKP “Gradska groblja”

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

U povodu nemilih događanja u Javnom preduzeću „Gradska groblja“ Visoko vezanih za otuđenje imovine preduzeća i nebrige za otpuštene radnike istog klub vijećnika BPS-Sefer Halilović poziva stečajnog upravnika Mehmeda Vranca, vijećnike SDA i njihove koalicione satelite da uposlenicima „Gradskih grobalja“ i građanima općine Visoko objasne šta se to dešava u ovom preduzeću, te kakve planove u budućnosti imaju tzv. Reformisti.

Da li je i ovo još jedno novo preduzeće koje treba detaljno osiromašiti, a potom ga privatizirati za male pare.

Javnost treba da zna da se BPS-Sefer Halilović kada je u pitanju ovo preduzeće zalagao za kontrolisanu sanaciju kroz koju bi se očuvala postojeća radna mjesta, imovina preduzeća kao i njegova funkcija.

Već na prvoj narednoj sjednici općinskog vijeća BPS-Sefer Halilović će pokrenuti aktivnosti na utvrđivanju činjeničnog stanja u ovom preduzeću, te pozvati na odgovornost sve one koji učestvuju u ovim nemilim radnjama.

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.