Općina Visoko: Konačna lista lica kojima će biti dodijeljeni plastenici

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Na osnovu Ugovora o implementaciji projekta zaključenog između Općine Visoko i World Vision ADP Lašva, kojim su osigurana donatorska sredstva za razvoj plasteničke proizvodnje, dana 17.06.2015. godine imenovana je komisija za provođenje postupka po javnom pozivu za dodjelu plastenika na području općine Visoko.

Komisija je dana 24.06.2015. godine pregledala podnesene prijave za dodjelu plastenika (ukupno 58) i prema stanju u dokumentaciji napravila uži izbor kandidata (ukupno 15).

Dane 25.06., 26.06. i 30.06.2015. godine komisija je izvšila uviđaj na licu mjesta na 15 lokaliteta, a iz razloga utvrđivanja uslova za instaliranje plastenika, kao i provjere podataka i ocjene potrebe za plastenikom od strane podnosioca prijave.

Komisija je sačinila rang listu lica koja ispunjavaju uslove tražene u javnom pozivu, te nakon potvrđivanja rang liste od strane Općinske načelnice,sačinjena je konačna lista lica kojima će biti dodijeljeni plastenici.

KONAČNA LISTA LICA KOJIMA ĆE BITI DODJELJENI PLASTENICI

lista_plastenici2015
Obavještavamo gore navedena lica da će u narednom periodu biti pozvana da potpišu Sporazum sa Općinom Visoko i investitorom.

Općina Visoko provodi aktivnost na proširenju Projekta „Podrška plasteničkoj proizvodnji na području općine Visoko“ i očekujemo da će u narednom periodu broj lica kojima će biti dodjeljen plastenik biti povećan.

OPĆINSKA NAČELNICA
mr.sci.Amra Babić

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.