Općina Visoko poziva na Javnu raspravu

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Općinsko vijeće Visoko na 40.sjednici je usvojilo Nacrt Odluke o izmjeni dijela prostora Urbanističkog plana općine Visoko i o istom otvorilo Javnu raspravu.

Prema Urbanističkom planu grada Visoko ,koji odgovara Prostornom planu općine Visoko, ovaj prostor je definisan kao prostor za proširenje Doma zdravlja. Umjesto prethodno definisane namjene,definira se nova namjena prostora –prostor za centralne sadržaje–, a na osnovu ranije iskazanih potreba za izgradnjom objekata vjerskog i kulturnog karaktera.

Pozivamo građanstvo ,mjesne zajednice, pravna i fizička lica na završnu javnu raspravu koja će se održati dana 25.juna 2012 (ponedjeljak) u 14h u Velikoj sali općine Visoko.

Sve osobe o gore navedenom mogu se dobiti u Centru za dozvole općine Visoko. Kontakt osoba je Efendira Suad.

(VisokoIN)

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.