Ostalo mu još šest mjeseci života!

Nekad popularni dječji glumac, zvijezda filmova “Home Alone” Macaulay Culkin, u vrlo je teškom životnom razdoblju.

Barem tako tvrdi američki časopis The National Enquirer koji je, unatoč stalnim opovrgavanjima službenog glasnogovornika da glumac ima problema s drogom, objavio naslovnu priču “Macaulay Culkin ovisan o heroinu: Ima još šest mjeseci života” navodno se nadajući da će mu to pomoći da se othrva heroinskoj ovisnosti.

Urednici časopisa napisali su: “The National Enquirer se nada da će naslovna priča posljednjeg izdanja biti dovoljno dramatična da posluži kao poziv za buđenje 31-godišnjem glumcu. Naš je savjet Macaulayju da potraži stručnu pomoć kako bi izbjegao sudbinu brojnih drugih slavnih osoba, poput Whitney Houston koja je preminula ove godine”.

Oni tvrde da imaju pouzdane informacije, koje su primili od obitelji pokojnog glumčevog prijatelja Elijaha Rosella s kojim je redovito konzumirao drogu, da je Culkin ovisan o heroinu i raznim tabletama.

“Ako glumčevi predstavnici nastave poricati naše tvrdnje spremni smo ponuditi mu mogućnost da testira krv u nepristranom medicinskom laboratoriju”, poručili su iz Enquirera.

(VisokoIN)