da block

Ostavite ga bez daha!

da block

Zaboravite na tajice ispod suknje, a u krevetu pidžame, hodajte poput mačke, dopustite mu da vam obuče kaput i otvori vrata. To su samo neki od savjeta koji stižu iz Pariza. Kada je u pitanju zavođenje, Francuskinje vjeruju da je riječ o umjetnosti, a sada su odlučile podijeliti to znanje. Soft Paris,kompanija koja organizira kućne zabave na kojima prodaje donje rublje, boudoir pribor i seksualna pomagala, kaže da želi ohrabriti žene da istraže svoju seksualnost i nauče male tajne toga kako ponovno zapaliti iskru u krevetu, piše Mail Online. Evo 10 tajni zavođenja francuskih žena.

1. Sve je u načinu na koji hodate
Naučite kako hodati i zavoditi. Uzmite si vremena da pogledate oko sebe te ponosno hodajte – s podignutom bradom i ramenima prema natrag. Da bi vam se kukovi provokativno njihali, koračajte tako da stavljate jednu nogu pred drugu.

2. Budite poput mačke
Nemojte hodati kao balav i bučan buldog. Zamislite da ste elegantna mačka – lagana, okretna, graciozna, tiha. Zavođenje znači razumjeti efekt svojih pokreta.

3. Budite dama
Kad vam muškarac pridrži kaput, nemojte mu ga oteti, nego mu dopustite da vas obuče. Dopustite da vam otvori vrata i izvuče stolac. Budite uvijek elegantni. Nemojte držati čašu vina kao da je krigla piva. Morate znati kako rukovati svakim predmetom.

4. Recite zbogom tajicama
Odlučite se za čarape i podvezice, ali ako ih nosite, potrudite se da vas gleda dok ih stavljate.

5. Iskoristite svog muškarca
Iako možete sami povući zatvarač haljine na leđima, omogućite mu tu privilegiju. Jednako je uzbudljivo odijevati ženu kao i skidati je.

6. Napravite makeover svoje ladice za donje rublje
Oslobodite se gaćica kakve je nosila Bridget Jones i zamijenite ih crnom čipkom, vrpcama, podvezicama i steznicima. Vaše bi lice trebalo otkrivati ono što nosite ispod odjeće: jedan suptilan osmijeh odaje vašu bezobraznu tajnu.

7. U krevet idite odjeveni (ili goli) kao kakva zvijezda
Zaboravite flanelsku pidžamu i čarape za krevet. Odlučite se za običnu babydoll spavaćicu. Neće dugo ostati na vama.

8. Budite slatki
Nanesite mirisnu kremu na kožu. Poželjet će vas pojesti kao desert.

9. Besramno flertujte
Iako je on vaš suprug, nikad ga nemojte prestati zavoditi. Na večeri, ispod stola, uzmite ga za ruku i polako prijeđite njome vašim bedrima, sve do podvezice. Pošaljite mu zločesti SMS dok je na poslu. Intimnost ne mora ostati samo kod kuće.

10. Kutija za igračke nije samo za djecu
Budite razigrani, avanturistički i nesputani. Počnite istraživati i učiti o svom tijelu prije nego što krenete prema voljenoj osobi. Intimne igračke mogu stvoriti vatromet u spavaćoj sobi.

(VisokoIN)