Otkrijte želi li on ozbiljnu vezu s vama

Za neke muškarce koji baš i ne žele ozbiljnu vezu, ali žele povremeno, uglavnom seksualno viđanje, nove komunikacijske platforme pokazale su se kao idealno sredstvo za održavanja privida veze. Razvitak tehnologije nije nimalo olakšao oduvijek vrlo složene muško-ženske odnose. Naprotiv! Baš zbog tehnologije ljubavne veze postale su iznimno komplicirane? Kako vaš partner komunicira s vama? Samo putem elektroničke pošte i SMS poruka? Čujete li se redovito? Kako kažu stručnjaci, odgovori na ta pitanja mogu vam zapravo otkriti kakva je vaša veza, ima li potencijala i je li zapravo riječ samo o iskorištavanju.

Za neke muškarce koji baš i ne žele ozbiljnu vezu, ali žele povremeno, uglavnom seksualno viđanje, nove komunikacijske platforme pokazale su se kao idealno sredstvo za održavanja privida vezem prenosi tportal. Jeste li i sami zapeli u nečemu takvom? Ako prepoznajete sljedeće znakove i ako ih osjetite u svom odnosu, znajte da ste u vezi s muškarcem koji zapravo i ne želi ozbiljnu vezu s vama.

1. Nejasno dogovara planove za vikend, odnosno ne možete odrediti hoćete li nekamo ići ili nećete pa stalno živite u neizvjesnosti.

2. Izbjegava razgovarati telefonom.

3. Ne postavlja vam baš pitanja o vama i vašemu životu – poslu, obitelji, hobijima, školovanju…

4. Koristi sve moguće metode uvjeravanja kako bi vas nagovorio da mu šaljete gotovo pornografske poruke i lascivne fotografije svojega tijela.

5. Kada razmjenjujete seksi poruke, on piše u sadašnjem vremenu. Umjesto rečenice: ‘Zavući ću ruku ispod suknje’, on piše: ‘Zavlačim ruku ispod tvoje suknje.’ To je jedan oblik manipulativne psiho igrice.

6. Kad se povučete i odlučite se maknuti od njega, on se javlja više nego ikada prije. No ne dolazi osobno da se vidite nego to raditi putem maila, mobitela i društvenih mreža. U takvim situacijama nudi vam nedovoljno jasna objašnjenja, ali ne nudi ozbiljniju vezu.

(VisokoIN)