Ova 4 horoskopska znaka se najčešće vraćaju starim ljubavima

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Iako ste prije nekoliko dana slagale najboljoj prijateljici da ste izbrisale njegov broj, ipak niste imale srca da to zaista učinite.

Kažu da nada umire posljednja, a vi na to volite i da se oslonite pa kada ga sretnete u prodavnici ili noćnom klubu, osjećate navalu emocija i proživljavate u glavi vašu vezu.

Mislite da će ovog puta biti drugačije pa se ipak odlučite na pružanje druge šanse. Zvuči vam poznato? Možda onda prepoznate i svoj horoskopski znak koji upravo ova činjenica obilježava, što zbog nostalgije, što zbog romantike.

Rak i Ribe

Ako ste rođeni pod jednim od ova dva horoskopska znaka, morate priznati da dopuštate da nostalgija vlada vama. Parfem, tv-serija, pjesma… Sve ove stvari podsjećaju vas na dobra stara vremena s bivšom ljubavi pa zaboravite na razlog raskida i pokušavate da obnovite nešto što je propalo s razlogom. Volite da ostanete u svojoj sigurnoj zoni pa makar ste u njoj doživjeli i loše stvari poput varanja i učestalih svađa. Iako zvuči teško i neizvodljivo, morate se potruditi i ne dopustiti emocijama da upravljaju vašim zdravim razumom jer ćete tako samo biti povrijeđeni, i to višestruko.

Bik i Vaga

Rođeni u znaku Bika i Vage takođe ne vole da napuštaju svoju sigurnu zonu. No ono što vlada Bikovima i Vagama je romantika, a ne nostalgija. Volite da vjerujete da se za srodnu dušu treba potruditi i opraštati im šta god učinili. To je ono što vas neprestano vraća bivšim ljubavima jer volite da se vidite u ulogama Romea i Julije. Ne smijete dopustiti da vas u ovakvim situacijama osjećanja preuzmu i da vam sigurna zona predstavlja jedino utočište jer je to, zapravo, jedino mjesto od kojeg bi trebalo da bježite.

Više vijesti