da block

Ovako će izgledati novi Facebook!

da block

Glavna unapređenja će biti u News Feedu, pošto će na novoj naslovnoj strani sadržaj moći da se filtrira prema tipu. Ovo bi trebalo da bude prvo veće unapređenje naslovne strane Facebooka, koja je uglavnom nepromijenjena posljednjih nekoliko godina. Očekuje se da danas Facebook predstavi nova, značajna poboljšanja svog sitea.

Glavna unapređenja će biti u News Feedu, a na novoj naslovnoj strani sadržaj će moći da se filtrira prema tipu. Postojaće filter za fotografije sa Facebooka i Instagrama, kao i filter za muziku koji će pokazivati šta vaši prijatelji slušaju.

Tu će biti i najave za muzičke događaje u vašem gradu.

Drugi filteri koji bi mogli da budu uvedeni su za vijesti, za video-snimke i za aplikacije.

Takođe, očekuje se da se fotografije i linkovi na News Feedu prikazuju u većem formatu, što će donijeti veću preglednost, ali to znači i da će reklame koje se prikazuju na Feedu biti veće i upadljivije.

Ovo bi trebalo da bude prvo veće unapređenje naslovne strane Facebooka, koja je uglavnom nepromijenjena posljednjih nekoliko godina, a korisnici će biti zadovoljni zbog veće kontrole nad sadržajem koji gledaju. Naravno, biće zadovoljni i oglašivači.

(VisokoIN)