Ovi znakovi otkrivaju da li će muškarac biti dobar tata

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Ukoliko ste već u dovoljno dobrim odnosima sa partnerom da planirate okrenuti novu stranicu u vezi, ali vas u tome sprečavaju sumnje u njegove očinske talente, pogledajte nekoliko znakova da bi muškarac mogao biti dobar otac.

Ove karakteristike bi vas trebale potpomoći u donošenju odluke, te će vas svakako više upoznati sa partnerom, prenosi Zadovoljna.

1. Pomaže po kući

Možda neće u svom planeru upisati usisavanje dnevnog boravka, no ako na sebe preuzme pripremu večere. Pokazuje volju za pomaganjem u zajedničkom životu. Uz to, iskustvo u obavljanju takvih zadaća sigurno će dobro doći nakon što se dijete rodi.

2. Dobar je pod pritiskom

Ako se izgubi, hvata li ga panika? Gubi li tlo pod nogama u stresnim situacijama na poslu? Da se nađete na pustom otoku, bi li se rasplakao usred ničega ili napravio koplje s kojim bi lovio ribe u plićaku? U slučaju da je samopouzdan, takav će muškarac sigurno moći zbrinuti malog upišanca u dva ujutro.

3. Prepoznaje zabavnu stranu života

Ima dovitljive komentare koji vam smanjuju stres i održavaju dobru volju? Škaklja vas, glumeći nekog zločestog lika iz filmova? Te vrline pokazuju da će postati brižan tata, koji će djecu okruživati smijehom, sigurnošću i veseljem.

4. Drži stvari pod kontrolom

Muškarci s istinskim samopouzdanjem imaju instinktivnu potrebu za nadzorom svoje okoline. Ako vaš partner štreberski prati plaćanje režija, vodi brigu da sva tehnika u kući radi besprijekorno i nikad ne ide na put s nedovoljno goriva u rezervoaru, to su samo neki od znakova koji vam pokazuju da će i u očinstvu biti odgovoran. Uz to, i vrlo seksepilan.

5. Imao je psa

Ovo nije najvažniji faktor, no iskustvo u čišćenju dlaka, izlučevina i izmeta bića za koje je emotivno vezan sigurno će mu dobro doći u očinskoj karijeri.

6. Brine o vašim potrebama

Ukoliko vaš partner pokazuje interes za vaše želje i ima ih namjeru ispuniti unutar svojih mogućnosti, pokazuje požrtvovnost i spremnost ulaganja u vašu sreću. Nagovara li vas da si kupite novi mobitel, nudeći i pomoć iz vlastitog džepa, pokazuje da vas voli i da želi biti dijelom pozitivnih stvari u vašem životu. Tako će se sigurno ponašati i prema djetetu.

7. Ne boji vam se suprotstaviti

Žalite se kako vam šef prigovara jer odlazite pola sata prije kraja radnog vremena, a potencijalni otac vaše djece vam se smije u lice i staje na njegovu stranu? Možda je to početak velike svađe, ali budite sretni što imate muškarca koji vas, pod cijenu mira u kući, spremno vraća na zemlju. Ta će mu karakteristika biti prijeko potrebna kao ocu, obzirom da ga čekaju slični sukobi s djetetom (posebno u pubertetu).

8. Samostalan je

Iako ponekad izgleda kao da ne može bez vas, ustvari je samostalan i odgovoran muškarac koji vam ne živi pod skutama. Na njega se uvijek možete osloniti kad dijete dođe na svijet, jer sigurno vas neće svakih pet minuta zvati da mu ponovite presvlačenje pelene.

9. Ima veliko srce

Veliko je srce garancija zrelog i promišljenog muškarca, a uz njega je sretno djetinjstvo podmlatka zagarantirano.

10. Želi biti dobar otac

Možda nema nikakvog praktičnog iskustva s djecom, no sama činjenica da želi biti kvalitetan otac već je ogroman korak u pravom smjeru. Jer ako uistinu sanja o tome da ga djeca vole, to će se na kraju i obistiniti.

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.