da block

Ovo probajte prije braka

da block

Ne samo da ćete shvatiti što vam se sviđa, a što ne, stvorit ćete uspomene, ali i lakše tražiti od svog muškarca ono što želite i zaslužujete. Bez obzira na to što mislili kakav seks volite, probajte i neki od ovih:

Seks otraga

Prije nego što se skrasite morate znati je li analni seks za vas ili ne. Probajte ga s nekim tko je nježan i s kime se ne namjeravate skrasiti: jer muškarci koji ga probaju žele ga prakticirati, ali sve žene ne uživaju u njemu. Probajte pa vidite u kojoj ste kategoriji.

Seks sa strancem

Ne znate mu pravilno izgovoriti ni ime, ali stvarno dobro izgleda. Možda ste na putu ili je on primijetio vas čim je došao u vaš grad. Ne propuštajte priliku. No svakako se i pod obavezno zaštitite.

Seks s “velikim”

Ako ovo ne probate, uvijek ćete se pitati koliko je uistinu veliki velik. Spustite se dolje i pomno pogledajte. Uostalom, moći ćete se čime hvaliti prijateljicama.

Loš seks

Vrsta seksa nakon kojeg ćete poželjeti uskočiti pod tuš. Odmah. Ovo iskustvo pomoći će vam da cijenite dobar seks i da ga razlikujete od prosječnog.

Seks iz ljutnje, pomirbeni

Ljutnja može biti odličan afrodizijak. Golo hrvanje iz ljutnje u kojem oboje pobjeđujete. Ne zvuči loše.

Seks s rock zvijezdom

Ko ne sanja o tome da nekome bude muza. No to je svakako zanimljivo iskustvo koje vrijedi isprobati.

Seks s djevojkom

Ako baš niste za ovakvu akciju, ne morate ići do kraja, ali bar poljubac mora pasti. Ima nešto u razumijevanju sebe i svoje seksualnosti nakon intimnosti sa ženom, bez obzira na to koliko ste uvjereni da ste heteroseksualni.

Seks s puno mlađim ili starijim muškarcem

Ne znate što propuštate dok ne probate seksi igrice s iskusnim frajerom. Mlađi pak pruža drugačiju perspektivu na seksi akcije. I zaboravite na stereotipe da će vas stariji muškarac obasipati darovima, a mladi zaskočiti u krevetu. Mogli biste se iznenaditi.

Seks dominacije – vi ste gore

Budite dominantni – budite gore. Iskusite kako je to imati potpunu kontrolu.

‘Ne može mi se dignuti’ seks

I to je određeno iskustvo. Možda je popio previše, preumoran je ili je jednostavno ranije obavio solo seks. Bez puno žaljenja i osjećaja krivnje. I to se događa. Događa se svakom frajeru: nemojte ga ubijati u pojam. Bit će bolje drugi put.

Solo seks

Cura u akciji sama sa sobom. Zašto ne? Naučit ćete što vam odgovara i kako postići vrhunac. Možete eksperimentirati, a na tržištu su i razne spravice za solo seks. Uostalom, nakon što se upoznate i partneru ćete dati jasne upute.

(VisokoIN)