PERVERZNJAK PUTNICIMA POKAZIVAO PENIS: Nije očekivao burnu reakciju koja je uslijedila

Nadzorne kamere u jednom autobusu u Turskoj zabilježile su neuobičajen incident. Grupa žena obrušila se na muškarca koji ih je seksualno uznemiravao u javnom prijevozu u pokrajini Kocaeli. Muškarac A.E.A. (34) nije očekivao da će se njegove žrtve suočiti s njim nakon što im je pokazao svoje genitalije.

Jedna zgrožena putnica počela ga je mlatiti, no kad on na to nije reagirao, pridružile su joj se druge putnice i počele ga tući.

Udarci su postajali sve jači i dolazili su sa svih strana, pa je muškarac čim su se vrata otvorila na idućoj stanici bio istjeran iz autobusa. Za kraj jedna ga je djevojka nogom doslovce izbacila van. Svjedoci tvrde kako je putnica, kad je shvatila da joj muškarac pokazuje genitalije, počela vrištati i udarati ga, a potom su joj se ostale pridružile.

Policija je brzo stigla na mjesto incidenta jer je vozač otvorio vrata autobusa taman kraj policijske postaje Basiskele. Policija je ispitala muškarca i pritvorila ga, a snimka iz autobusa predana im je kako bi bila dokaz u istrazi.

https://youtu.be/8xuBspC0jkc