Pet muškaraca s kojima se nikad ne biste trebali ‘spetljati’

Iako je zabranjeno voće uvijek najslađe, postoje neke granice koje je najbolje poštovati ako ne želite stradati u vezi. Kakve muškarce svakako treba izbjegavati? Donosimo vam pet primjera, a vi odlučite hoćete li se savjeta pridržavati.

S kojim muškarcima nikad ne biste trebali započinjati vezu:

1. Vaš šef
Možda vam se čini primamljivo hodati s vašim šefom, pa tokom radnog vremena izmjenjivati seksi poglede i nezamjetne dodire. Ko zna, možda vas privlači i činjenica da ćete imati određene povlastice zbog toga. No, pogledajte to s druge strane – ako stvari krenu naopako u vezi, možda ostanete bez posla. Rizik se ne isplati.

2. Bivši dečko vaše najbolje prijateljice
Bez obzira kako se usamljeno osjećali, ovo definitivno nije dobra ideja. Osim što je ovo izravno kršenje nepisanih pravila o ženskom prijateljstvu, može vam donijeti čitav niz neugodnih situacija. Razmislite, biste li mogli s najboljom prijateljicom razgovarati o seksu s – njenim bivšim? Sve u svemu, klonite se bivših vaših prijateljica.

3. Najbolji prijatelj vašeg bivšeg momka
Ova je kombinacija gotovo jednako loša kao i prethodna. Toliko je muškaraca s kojima biste se mogli ‘spetljati’, a da nemaju nikakve veze s vašim bivšim. U ovoj verziji kad-tad ćete morati naletjeti na svog bivšeg, a to nije najbolja stvar za vašu novu vezu.

4. Najbolji prijatelj vaše majke ili oca
Neke žene, istina, vole starije muškarce i u tome nema ništa loše. Takvi im donose sigurnost. No, ako ste jedna od njih, bilo bi mudro zaobići sve prijatelje svojih roditelja. Treba li vam za ovo uopšte objašnjenje?

5. Vaš profesor
Ovo je u razini s hodanjem sa šefom. Osim toga, ova kombinacija zasigurno krši sva pravila fakulteta. A svaki put kad dobijete odličnu ocjenu, pitat ćete se jeste li je uistinu zaslužili…

(VisokoIN)