Pet ženskih kardinalnih grešaka u seksu

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Seks je toliko dobra stvar koja u sebi krije mnogo mogućnosti da je grijeh da ga ukalupite i ograničite. Mnoge žene prave upravo tu grešku. Nemojte sve prebacivati na muškarca, nego i same budite aktivne sudionice u seksualnom činu. Ako pravite neku od ovih greška, ispravite je, prepustite se i opustite i uživajte u blagodatima seksa. Probudite ga, muškarci su uglavnom uvijek raspoloženi za seks

1. Nikad ne iniciraju seks

Ovo je vjerojatno najčešća greška koju žene prave. Nemojte se uvijek oslanjati na svog partnera i očekivati da on bude taj koji će inicirati seks. Ako vi budete pokretač, pokazat ćete mu da vam je seks s njim jedan od prioriteta u vezi i da volite seks, a to znači da ćete dobiti veliki plus kod njega. Muškarac će se uzbuditi i na samu činjenicu da ga želite.

2. Tihe su u krevetu

Dajte vašem partneru do znanja da uživate u seksu. Još važnije, zaboravite na sve kočnice i prepustite se. Ako vidi da vam pričinjava zadovoljstvo, muškarac će se još više uzbuditi. Ne suzdržavajte se od ispuštanja zvukova, pričajte ako želite nešto da kažete. Prirodno je i normalno da želite da se izrazite kada se osjećate lijepo.

3. Zaboravljaju na njegove bradavice

Bradavice sadrže mnogo živčanih završetaka i jedna su od ženskih erogenih zona. Žene često zaboravljaju stimulirati bradavice svog partnera, ne znajući da i nekim muškarcima bradavice mogu biti erogena zona. Mnogi muškarci imaju osjetljive bradavice i, u zavisnosti od toga koliko su osjetljive, vole biti stimulirana. Stimulirajte ih rukama, usnama ili jezikom.

4. Okrivljuju muškarce ako ne dožive orgazam

Važno je da znate da ste same odgovorne za svoj orgazam. Ne očekujte od partnera da vam pročita misli, nego mu recite ili nagovijestite što vam odgovara.

Stavite mu do znanja kako se osjećate u određenoj pozi i gdje vam odgovara da vas dodiruje. Ako vam nešto ne odgovara, recite mu ili ga navedite na pravi put.

5. Ograničavaju seks na spavaću sobu

Zašto biste seks ograničili samo na spavaću sobu ili krevet?

Iznenadite ga seksom na neočekivanom mjestu.

Muškarci vole probati seks na raznim mjestima, a iznad svega vole kada je njihova žena nadvladana strašću toliko da joj nije bitno ništa drugo do samog seksa. Ne inzistirajte na spavaćoj sobi – istražite mogućnosti svoje kuće.

(VisokoIN)

Više vijesti