PINK: Nećemo više emitovati program ‘Granda’

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Televizija Pink više neće emitovati emisije Grand produkcije izuzev talent šou programa ‘Zvezde Granda’, saopšteno je iz ove medijske kuće.

Sa programa se skidaju formati “Grand šou”, “Grand parada” i “Narod pita” koji su se skoro dvije decenije emitovali na kanalu Pinka.

“Pre nego što smo se opredelili da ovu vest saopštimo medijima, Željko Mitrović je ovu odluku saopštio direktoru Granda Saši Popoviću. U prijateljskom razgovoru dogovoreno je da emisija Zvezde Granda bude emitovana do kraja ove sezone, dok ćemo se naknadno usaglasiti da li ćemo nastaviti emitovanje ove emisije u narednoj sezoni 2014/2015. godine”, izjavio je direktor PR sektora Pinka i savjetnik Željka Mitrovića Darko Popović.

“Gotovo dvije decenije veoma uspješno sarađujemo sa Grandom, ali smo ipak doneli odluku da preuzmemo proizvodnju zabavnog programa i značajno podignemo nivo kvaliteta produkcije. Javnosti je poznato da se uveliko snima produkcijski najzahtevniji projekat svih vremena kada su domaći formati u pitanju. Reč je o emisiji Bravo šou koja će zauzeti termin emisije Grand šou, petkom u 21 čas. Već u prvoj epizodi gostuju najveće zvezde poput Cece Ražnatović, Dragane Mirković, Miligrama, Lexington benda… U igranom programu učestvuju legende poput Seke Sabljic, Branislava Lečića, Ljilje Stjepanović, Vlaste Velisavljevića… – saopćeno iz Pinka.

Više vijesti