Platforma za progres Visoko: Neophodna suradnja svih onih koji žele dobro Visokom i njegovim građanima!

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Platforma za progres Visoko će u narednom periodu krenuti sa iznošenjem svojih projekata ,aktivnosti i prijedloga inicijativa koje će imati za cilj pobiljšanje kvaliteta života u našoj lokalnoj zajednici, Gradu Visoko.

Smatramo da je dosta trovanja medijskog prostora i davanja istog pojednicima ili kolektivima koji ga koriste u svoje lične svrhe i interese zarad kleveta i optužbi određene druge strane. Građani Visokog su svakodnevno pod velikim medijskim pritiscima i propagandom te zahvaljujući tome imamo sve češće pojave depresije, kolektivne anksioznosti , sve češće odlaske mladih iz Grada i slično.

Nedopustivo je baviti se politikom tako što se uvrede svode na lični račun pojedinaca sa svih strana i dovođenja do toliko negativne atmosfere u društvu da i građani kreću sa obračunima na ličnim osnovama.

Umjesto toga Platforma za progres Visoko će konkretizirati korake, projekte i dati idejna rješenja za pitanja ekologije, zapošljavanja, sufinasiranja omladinskih projekata, podrške privatnom sektoru / malim i srednjim preduzećima te osposobljavanje birokratskog sistema i kreiranje plodne podloge za dolazak investitora u Visoko.

Neophodna je suradnja na lokalnom nivou svih onih koji žele dobro Visokom i njegovim građanima!
Stoga, pozivamo sve građane da nam dostavljaju svoje probleme, prijedloge i inicijative !
Posjetite nas u našim prostorijama u poslovnom centru Vizija.

GO Platforma za progres VisokoTOP VIJESTI

Više vijesti