Pogledajte govor Čedomira Jovanovića o Bosni i Hercegovini

Facebook Twitter Google+ LinkedIn

Lider LDP-a Čedomir Jovanović na sjednici Glavnog odbora te stranke održao govor koji je uzburkao javnost u regionu, posebno onu u Republici Srpskoj.

Jovanović je tom prilikom kazao da je Republika Srpska genocidna tvorevina i da je nastala na etničkom čišćenju.

“Tačno je – Republika Srpska je nastala na genocidu. Na srebreničkom genocidu. Na etničkom čišćenju nezabilježenom u Evropi poslije Drugog svjetskog rata”, rekao je Jovanović, piše beogradski Kurir.

Jovanović je na toj sjednici kritikovao i neke od svojih političkih protivnika, kao što su ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić i gradonačelnika Jagodine Dragan Marković Palm.

Za Dačića je rekao da “govori gluposti”, a Markovića je optužio da je organizovao “porno-turizam”.

Jovanović je rekao i to da je svjestan da je omražen u Srbiji, kao i njegova stranka.

“Tačno je da 70 posto Srbije mene mrzi više nego Italija onog kapetana kukavicu. I zbog toga ja nisam sretan. I to je sudbina i LDP”, rekao je Jovanović.

(VisokoIN)

Ne Propustite
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.