Pokušaj ubistva: Sjekirom udario muškarca u glavu

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su lice iz ovog grada čiji su inicijali S.K. (35) zbog sumnje da je u banjalučkom mjestu Dragočaj počinilo ubistvo u pokušaju.

Iz policije navode da je ovo lice osumnjičeno da je ispred roštiljnice u Dragočaju podesnim predmetom povrijedilo tridesetčetvorogodišnjaka, koji je hospitalizovan u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske.

Izvršen je uviđaj, a dalje mjere i radnje prema osumnjičenom preduzimaju se prema nalogu dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Banjaluci.

Iz UKC RS su saopštili da je pacijent smješten u Kliniku za anesteziju i intenzivno liječenje, te da je zadobio teške tjelesne povrede.

“Prema riječima dežurnog ljekara Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje, dr Vere Gazdić i glavnog dežurnog na Hirurgiji danas, doktora Vladimira Kekovića, pacijent N.P. je zadobio tešku povredu glave oštrim predmetom. Povrede su mu primarno zbrinute, pacijent je priključen na aparate za mehaničku ventilaciju, a sve dalje prognoze su neizvjesne”, rekli su iz UKC RS.

Više vijesti