Policajac bludničio pred djevojčicama

Policajac S.C. je u više slučajeva na području Prijedora, ne birajući žrtve, odnosno da li su u pitanju maloljetne djevojčice ili starije žene, vadio polni organ i pred njima onanisao. Policija u Prijedoru u strogoj tajnosti uhapsila je S.C. (35), pripadnika MUP-a RS, saznaje “Euro Blic”.

Osumnjičeni se tereti za krivično djelo zadovoljavanje polnih strasti pred drugima, za što je krivični zakon RS propisao maksimalnu kaznu do tri godine robije.

Policajac S.C. je u više slučajeva na području Prijedora, ne birajući žrtve, odnosno da li su u pitanju maloljetne djevojčice ili starije žene, vadio polni organ i pred njima onanisao.

Slučaj je prijavljen prošle sedmice, nakon čega je uslijedila istraga o kojoj je samo par ljudi znalo detalje da slučaje ne bi procurio u javnost, navodi “Euro Blic”.

“U početku smo mislili da je to samo jedan slučaj. Međutim, tokom detaljne istrage otkrili smo niz šokantnih stvari koje je radio osumnjičeni, inače zaposlen u Policijskoj stanici za obezbjeđenje objekata i ličnosti u MUP-u RS u Banjaluci”, kaže izvor lista.

Iz CJB Prijedor navode da je osumnjičeni, nakon što je utvrđeno da postoje dovoljno jaki dokazi, suspendovan sa posla.