-4.5 C
Visoko
22. Januara 2022.

Policija zapalila tri tone ‘vutre’ i uz vjetar ‘napušila’ cijeli grad

Ako vas u Indoneziji uhvate s marihuanom, zbog toga možete završiti u zatvoru na čak 20 godina. No, jedan se cijeli grad ‘napušio’ protiv svoje volje – krivnjom policije.

Očito vrlo profesionalne i obučene policijske snage Indonezije u Zapadnoj Jakarti odlučile su uništiti tri tone marihuane, 1.8 kg crystal metha i dvije i pol tisuće tableta ecstasyja. Učinili su to u blizini gradića zapalivši krasnu vatricu. A onda je zapuhao povjetarac.

Pogađate, povjetarac je zapuhao prema gradu. Tako to jednostavno mora biti u ovakvim pričama.

Policajci su se opremili gas maskama i oni nisu osjećali posljedice uništavanja opojnih sredstava. Međutim, okupljeni novinari i građani nisu bili te sreće. Stotine njih prijavile su vrtoglavicu, a oni najizloženiji i glavobolje. Većina njih jednostavno je odjednom bila puno bolje raspoložena.

I sve to dogodilo se u zemlji u kojoj, ukoliko vas uhvate s manje od kilograma marihuane, dobivate između 4 i 12 godina zatvora. Ako se pak bavite preprodajom težih droga poput ecstasyja i metha, onda vam ne gine doživotni zatvor, piše The AntiMedia.

No, ako se ‘napušite’ na račun države, baš kao u ovom slučaju – nikome ništa! Ovaj nas je slučaj instantno podsjetio na jednu od epizoda Top Liste Nadrealista.

Unesite komentar