Pomozimo Ajdinu Silajdžiću

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Pozivamo sve humane i dobre ljude da se uključe u humanitarnu akciju pomoći Ajdinu Silajdžiću koji boluje od raka sinusa. Ajdin je student Pravnog fakulteta u Zenici, koji je slijep od svog 18. mjeseca života.

Do devete godine života, imao je tri operacije na mozgu od kojih mu je posljednja bila 2003. godine u Sloveniji i tada mu je otklonjen tumor. Nažalost, u zadnjih mjesec dana, počeli su mu bolovi, jake vrtoglavice sa stalnim glavoboljama. Na posljednjem pregledu, doktori iz Slovenije su mu ustanovili, da mu se tumor vratio i da se širi velikom brzinom i to u predjelu sinusa. Ajdin mora biti podvrgnut hitnoj operaciji, a ona iznosi 19,800 eura. Ajdinu su potrebna novčana sredstva, kako bi otišao na tu operaciju. Apelujemo na sve dobre i humane ljude koji su u mogućnosti da pomognu Ajdinu, kako bi se vratio redovnim studentskim obavezama.

ajdin

Novčana sredstva možete uplatiti na sljedeći žiro račun:

Žiro-račun za uplate u KM:

Ime: Ajdin Silajdžić
Bank: Raiffeisen bank d.d. BIH
Tekući broj/ poziv na broj: 09-65-00319-7
Transakcijski broj/ žiro-račun: 1610650000000027

Žiro-račun za uplate u EUR

for deposits in EUR :
Ime/ Name: Ajdin Silajdžić
Bank: Raiffeisen bank d.d. BIH
Swift code: RZBABA2S;
IBAN CODE: BA391612550005869208

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.