Porodica moli za pomoć: Nestala učenica Munira Zildžić

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Munira Zildžić, učenica Četvrte gimnazije na Ilidži nestala je jučer u poslijepodnevnim satima.

Uplakana i uznemirena majka Emina je ispričala da je s kćerkom posljednji put razgovarala jučer. Kaže da joj je Munira rekla da će brzo doći kući i da su veze bile veoma loše.

Nakon što su završile razgovor, Muniri se izgubio svaki trag.

Postoji nekoliko verzija priče, kako kaže Emina, o tome gdje je, kada i s kim viđena Munira.

‘ Jedna njena prijateljica kaže da postoji neki Amar, čije prezime ne znam, kojem je ona nešto navodno dužna. Čula sam da joj je on oteo telefon i da joj neda da se javi. Ja ne znam ko je on, da li se drogira, čime se bavi… Znam sigurno da joj nije momak’, plačnim glasom kaže Emina.

Drugi Eminin prijatelj, pak, tvrdi da je viđena na stanici na Ilidži, a neki opet tvrde da su je vidjeli u tramvaju.

‘Ja ne znam kako je bilo, samo znam da je nestala’, kaže Emina.

Ona kaže da s kćerkom nikada ranije nije imala problema, da je bila dobra učenica i da nije odlazila od kuće. Njeno ponašanje tim prije je čudnije što Munira nosi mahramu pa se od nje ne očekuje da uradi ovako nešto.

‘ Zbog te činjenice nije mi jasno da se ovo desilo pa sam pitala njene prijateljice da li je ikada skidala mahramu. One su mi rekle da se to nikad nije desilo’, rekla je na kraju razgovora Emina za Dnevni avaz.

Porodica je prijavila nestanak djevojke policiji. Mole se svi oni koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave Munirinoj majci na broj telefona 062 965 196.

(VisokoIN)

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.