Porodici Jusić iz Ilijaša potrebna je naša pomoć

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

Porodica Jusić iz Ilijaša je prije 9 godina dobila zdravog i lijepog dječaka koji je u svojoj trećoj godini dobio proliv i povraćao. Nakon prijema na kliniku doktori su pokušali pronaći uzrok bolesti.

Dok su tražili uzrok, dijete je dobilo izliv krvi u mozak i ostalo paralizovano. Dječak je danas malo bolje ali su doktori rekli da za njeg više nema lijeka što su roditelji sa velikom tugom prihvatili.

Preuzeli su brigu o djetetu i svakodnevno gledali njegov napredak u iščekivanju njegovog izgovora prvih riječi što se još nikada nije desilo. Da tuga bude veća prije mjesec dana i domaćica obolijeva, naglo joj bubrezi prestaju sa radom i ona ide na dijalizu tri puta sedmično.

Doktori su preporučili transplataciju bubrega za šta je potrebno jako puno novca koji ova porodica nema. Za transplataciju je potrebno 80.000 KM. Ovu sumu porodica nema, ali zato mi dobri ljudi možemo pomoći da se ova suma novca skupi.

Uplate na račun Ramize Jusić iz BiH:

Vakufska banka DD Sarajevo

Primaoc: Ramiza Jusic

Broj žiro računa: 1601157110016888

Uplate na račun Ramize Jusić iz inostranstva:

VAKUFSKA BANKA DD SARAJEVO

MARSALA TITA BR. 13 SARAJEVO

SWIFT: VAKUBA22

IBAN: BA391601157110016985

FOR: Ramiza Jusic

ACC NO.: 1601157110016985

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.