Postanite joj navika koje se neće htjeti riješiti

Možda muškarci misle da su žene komplicirana bića koja plaču i ljute se bez razloga te im često smetaju njima sasvim neshvatljive stvari. No činjenica je da žene uopće nije tako teško pročitati. Pažljivo čitajte, usavršite nekoliko ključnih navika i postanite omiljeni među ženama.

Ako od svoje partnerice želite izbjeći dobri stari prigovor tipa ‘Ti nikada nisi romantičan’ ili ‘Ti me uopće ne razumiješ’ vrijeme je da naučite i zapamtite što žene vole i žele te usvojite nekoliko dobrih navika koje žene smatraju itekako poželjnima, piše askmen.com.

Davanje komplimenata
Više od svega žene se vole osjećati da ih se cijeni. Bez obzira je li vaša partnerica samouvjerena diva ili pak sramežljivca, svaka djevojka voli s vremena na vrijeme čuti kakav kompliment koji hvali njezin izgled i sposobnosti. Ako je na samome početku veze možete učiniti sretnom, već ste napravili veliki korak. No jedina kvaka je ta da vaši komplimenti moraju zvučati iskreno. Prozirni komplimenti poput onoga kada joj kažete da je lijepa nakon što se požalila na izgled, višak kilograma i celulit baš i ne pale. Umjesto toga, sasvim iznenada i nenajavljeno joj recite kako je lijepa, da dobro izgleda ili pak da jednostavno obožavate njezinu kuhinju, piše Tportal.

Telefonski pozivi
Bez obzira zovete li je samo da je pozdravite ili kažete da ćete kasniti, ono što je najvažnije je da ste uložili taj, često, ‘mukotrpan’ trud, uzeli telefon, otipkali broj i stavili telefon na uho. Telefonski pozivi su bitni za razvijanje veze i oni predstavljaju jednu od važnih osobina koje žene vole. No to ne znači da je stalno morate zvati i voditi maratonske telefonske razgovore, jednostavno je dovoljno da je kratko nazovete i pozdravite ili kažete kako mislite na nju.

Slaganje prioriteta
Imate tešku odluku pred sobom: provesti mirni večer u društvu djevojke ili s prijateljima igrati poker i jesti domaću hranu. Izazov doista nije lak. No možda vam izbor bude manje težak znajući ovu činjenicu: djevojke, ako odlučite vrijeme provesti s njom, to će znati cijeniti, a ako joj još i pokažete da vam je najvažnija svijetu, nitko vam neće biti ravan. No važno je imati na umu da takav izbor učinite dobrovoljno, jer će vas inače vrlo brzo pročitati te ćete izazvati sasvim suprotan učinak.

Posvećivanje pažnje
Je li vam poznat onaj dobar stari klišej da žena ne može odoljeti muškarcima koji znaju slušati? Evo jedan brzinski savjet: Većina klišeja bazira se na istini. Iako osjetljivi, iznimno osjećajni i odani muškarci mogu biti dosadni, žene ipak jako vole muškarce koji ih doista slušaju te im je stalo do toga što ona ima za reći. Sposobnost slušanja drugih je ključna osobina nužna za upoznavanje drugih osoba. Slušajte, postavljajte pitanja i zapamtite rečeno, tako ćete saznati jako puno toga o njoj, ali i poželjeti saznati još više.

Iznenađenje
Nakon određenog vremena veze partnerica će sigurno pomisliti kako vas je pročitala te da vas poznaje i točno zna što može očekivati od vas. No tu vi trebate nastupiti s kakvim neočekivanim iznenađenjem: kakav znak pažnje ili pak neočekivani spoj pun iznenađenja nakon kojega će se osjećati kao doista posebna osoba u vašem životu. No to iznenađenje ne mora biti ništa posebno, ponekad je dovoljan samo telefonski poziv u kojemu ćete joj dati do znanja da vam je stalo. Iznenaditi nekoga može se činiti kako težak zadatak, no nije to baš tako nemoguće. Žene ne očekuju velika iznenađenja, a najvažnije je da shvati koliko vam je stalo.

Postanite joj navika
Navike koje žene vole su obzir prema njihovim osjećajima. Ako možete bit frajer zbog kojeg se osjeća poštovanom, zbrinutom, sigurnom i posebnom, sigurno ćete joj brzo postati ‘navika’.

(VisokoIN)