Poze u seksu koje muškarci najviše vole

Želite da začinite stvari u spavaćoj sobi? Neka ovo bude samo njegova noć pa ga dovedite do ludila ovim seksualnim manevrima koje muškarci izdvajaju kao omiljene.

Stojeći: Radeći to dok stojite vjerovatno nije vaša omiljena poza, ali je savršena za taj znojav – “moram da te imam odmah“ osjećaj koji će mu dati utisak da je neodoljiv. Bilo da vas savija preko novog kuhinjskog stola ili se oslanjate sami uza zid, ova spontana poza je savršen za seks na brzaka.

Žena odozgo: Pitajte svog momka šta ga najviše pokreće u spavaćoj sobi, i kladimo se da će reći da je to želja da prije svega vama ugodi. Ova seksi poza je dobra kako za njega tako i za vas, jer žene u ovoj pozi lakše doživljavaju orgazam. Ona vas stavlja na vozačevo sjedište, a to je tačno tamo gdje vas on želi. Iskoristite kontrolu i podesite tempo onako kav vam prija, ostavljajući mu ruke slobodne da lutaju po vašem tijelu. Bonus? On voli da vidi vaše obline u krupnom planu … tako da uperite svjetla i podarite mu šou.

Kučeća poza: Poza pri kojoj vas on uzima od pozadi muškarcu daje maksimalnu kontrolu, omogućavajući mu da uživa u pogledu i da ide brzinom koja je najbolja za njega. Osim toga, ona omogućava dublju penetraciju, te mu daje ulogu kralja u spavaćoj sobi. Neke žene prosto obožavaju osjećaj intenzivne ispunjenosti njime tokom ove poze, ali ako vam je njegov tempo i intenzitet prejak stavite mu to do znanja. Komunikacija je ključ za uživanje u seksu i doživljavanje potpune psihološke koristi od fizičke intimnosti.

Ples u krilu: Postavite ga da sjedne na stolicu a vi zauzmite položaj iznad njega. On će obožavati osjećaj kao da ga jašete, da vas ima pod potpunom kontrolom što će mu pomoći da istraje duže. Bonus? Za razliku od standardne žena odozgo poze, ova vam omogućava da ostanete blizu jedno drugog, da se ljubite i imate blizak kontakt očima. Pored toga, on i dalje može da bude aktivan sa svojim rukama, gladeći vam kosu, mazeći vam leđa, i privlačeći vas k sebi.

(VisokoIN)