PREDSTAVLJAMO: KEMAL MUŠINBEGOVIĆ – KANDIDAT ZA SKUPŠTINU ZE-DO KANTONA, REDNI BROJ 14

Podijeli na Facebooku Tweet Google+ LinkedIn

KEMAL MUŠINBEGOVIĆ, rođen 28.10.1969. u Visokom, po zanimanju diplomirani politolog sigurnosti. Trenutno zaposlen u JU Terapijska zajednica „Kampus“ gdje obnaša funkciju zamjenika direktora.

Bio uposlenik Armije BiH u periodu 24.04.1992-26.12.2006. te obnašao dužnosti od komandira odjeljenja do komandanta bataljona. Pored toga, radio sa pripadnicima AR BiH u ratnom periodu kao i na edukaciji u mirnodopskim uslovima u našoj zemlji i inostranstvu na mnogobrojim vojnim kursevima i operacijama, a među njima u Turskoj, Kuvajtu i Iraku (Operacija „IRAČKA SLOBODA“ 2005/2006).

Na početku same agresije na Bosnu i Hercegovinu pristupio kao dobrovoljac u OS BiH i kao takav ranjavan nekoliko puta u vojnim operacijama.

Član udruženja boraca „Crni labudovi“ kao i udruženja „Humani ljudi“.

Trenutno se nalazi na funkciji Predsjednika OO SBB Visoko.

Na lokalnim izborima 2012.godine bio kandidat za načelnika općine Visoko ispred OO SBB Visoko i sa 3368 glasova glasova zauzeo 2.mjesto.

Član je i Kantonalnog odbora SBB ZE-DO kantona.

Oženjen i otac troje djece.

Ukoliko dobije podršku građana borit će se da svakome da ono što mu po zakonu pripada te da kvalitetnim inicijativama i prijedlozima unaprijedi život građana.

Smatra da se zajedno mogu napraviti promjene i bolje sutra za sve nas !

Više vijesti
KOMENTARI

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Visokoin.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Visokoin.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Visokoin.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.